Položi Bloomberg Aptitude Test besplatno uz FK

11071914_10204154018756967_1283725375_o

Zanima te karijera u financijama?  Bloomberg Institute dolazi na Ekonomski fakultet – Zagreb u OŽUJKU 2015. pomoći ti da stupiš u kontakt s nekim od preko tisuću poslodavaca u financijskoj industriji!

Bloomberg Institute u partnerstvu s Financijskim klubom i Ekonomskim fakultetom – Zagreb omogućava polaganje Bloomberg Aptitude Testa (BAT) svim zainteresiranim studentima BESPLATNO bez obzira na broj prethodnih polaganja.

Bloomberg Aptitude Test standardizirani je ispit znanja iz financija i ekonomije koji ima dvije glavne svrhe: dati ti uvid u tvoje jake i slabe točke s obzirom na karijeru u financijskom sektoru, a istovremeno istaknuti tvoje sposobnosti širokoj skupini poslodavaca.

Za polaganje ispita potrebna je kratka registracija. Odaberite termin ispod opcije ON CAMPUS. Na pitanje “How did you hear about BAT?” molimo te da navedeš “Financijski klub”.

– ČETVRTAK – 26.3. 2015. @ 11:00 / 17:00 (dv.41) 

Saznaj više o BAT-u: http://about.bloomberginstitute.com/

What is the BAT? from Bloomberg Institute on Vimeo.

Primjer pitanja: http://about.bloomberginstitute.com/files/2013/04/BATSampleQuestions.pdf
BAT mogu polagati svi studenti i oni koji su nedavno diplomirali, koje zanima karijera u financijama. ZA BAT NISU POTREBNE NIKAKVE PRIPREME.

Poslije testiranja, Vaš će profil biti unesen u Bloomberg Institute Talent Search, sustav kojeg poslodavci koriste pri traženju najboljih kadrova za zapošljavanje u području financija.

Više od 190,000 studenata polagalo je BAT na preko 3 500 sveučilišta diljem svijeta i svaki 5. student je kontaktiran od poslodavca za potencijalno zaposlenje.

Za više informacija, molimo te kontaktiraj BAT Ambasadorice na Ekonomskom fakultetu-Zagreb:

Barbara Galić: barbara.galic@finance.hr
Ana Medić: ana.medic@finance.hr

Vidimo se na testiranju 😀