Funkcijska skupina Marketing okuplja kreativne pojedince spremne na učenje, timski rad i stvaranje novih projekata i ideja kroz zajedničku kolaboraciju.  Poseban naglasak stavlja se na komunikaciju i timski rad. Naime, u timu nastaju kreativne ideje, problemi se promatraju iz nekoliko perspektiva, suradnja i kohezivnost grupe povećavaju potrebu ostvarivanja zajedničkih ciljeva i osjećaj pripadanja organizaciji, a time i zadovoljstvo poslom.

Kako bi činili dobar tim, skupina je sastavljena od pojedinaca koji u zajedničkim zadacima sudjeluju ravnomjerno, svaki u svom djeliću slagalice, a zadatke primjerene njihovim specifičnim znanjima i sposobnostima rješavaju samostalno. Članovi radne skupine Marketing sudjeluju u organizaciji projekata u suradnji s drugim skupinama unutar kluba, a imaju priliku raditi i s drugim udrugama iz Zagreba, odnosno iz cijele Hrvatske.

Odgovornosti skupine

Osim što brinemo o identitetu i imidžu Kluba, tijekom akademske godine rade se razne marketinške kampanje za projekte poput Student investitor, University Trading Tournament, Summer School of Finance, konferencije poput Consulting Day, Competitiveness Day, Free Market Road Show, te brojna druga predavanja i radionice. Članovi imaju priliku upoznati se sa svim pojedinim fazama i sudjelovati u samoj provedbi kampanje. Na taj će način savladati neke od ključnih vještina poput rada u programima za grafički dizajn (Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Canva), izrada newslettera, pisanje medijskih priopćenja.

Uz marketinške kampanje, ova radna skupina zadužena je za održavanje cijelog web sustava kao i administraciju svih članova. Kao dio ovog tima, članovi imaju priliku upoznati različita poslovna okruženja, stjecati se nova radna iskustva, profesionalno  se razvijati te nadograđivati svoje znanje.

Za sva pitanja i sugestije, obratite se voditeljici skupine Niki Kovačević na e-mail: nika.kovacevic@finance.hr.