Razvoj i organizacija funkcijska je skupina koja okuplja proaktivne, motivirane, marljive i odgovorne pojedince s ciljem kontinuiranog unapređenja Financijskog kluba. Naša primarna zadaća je osigurati razvoj koji se očituje kroz dva aspekta – vanjski i unutarnji, što znači da su članovi ove skupine zaduženi za suradnju Kluba sa sadašnjim i potencijalnim partnerima, kao i zadovoljstvo i napredak samih članova.

Članovi ove skupine zajedno s Predsjedništvom sudjeluju na sastancima s partnerima, pronalaze i analiziraju mogućnosti za suradnju zalažući se pritom za dugoročno kvalitetne odnose i zadovoljne partnere. Ponosni smo što surađujemo s brojnim uspješnim i uglednim poduzećima i organizacijama koji su prepoznali vrijednost i utjecaj Kluba u financijskoj i obrazovnoj zajednici. Također, skupina je odgovorna za razvoj i suradnju između članova unutar Kluba, kao i komunikaciju i suradnju s Alumni zajednicom. Osim što brinemo o razvoju Kluba, zaduženi smo i za planiranje, organizaciju i provedbu kako projekata, konferencija i radionica, tako i teambuildinga, evenata i putovanja kojima nastojimo obogatiti život članova unutar Kluba.

Kroz rad u ovoj skupini, članovi razvijaju prvenstveno svoje organizacijske i komunikacijske vještine, stječu iskustva timskog rada, prezentiranja i rada u poslovnoj okolini što pridonosi njihovom profesionalnom razvitku i konkurentnosti na tržištu rada.

Za sva pitanja i sugestije, obratite se voditeljici skupine Hani Beraković na e-mail: hana.berakovic@finance.hr.