Završio je University Trading Tournament 2020.

Usprkos svim izazovima koje nam 2020. godina zadaje uspješno je završeno najveće studentsko natjecanje trgovanjem vrijednosnih papira. Ove godine se na samo natjecanje prijavilo više od 750 natjecatelja iz čitave regije dok je većinu predavanja u edukacijskoj fazi natjecanja odslušalo više od 150 ljudi.

Prva faza natjecanja pod nazivom Trading Academy započela je 30. ožujka 2020., a održano je šest edukacijskih predavanja kroz koja je natjecateljima pružen kratak pogled u svijet tradera i brokera. Sama predavanja su održana putem različitih online komunikacijskih platformi te smo izrazito zahvalni svim predavačima i stručnjacima koji su odlučili u ovo vrijeme odvojiti dio svoga vremena kako bi natjecateljima približili svijet trgovanja na financijskim tržištima. Zahvaljujemo i svim natjecateljima, predavačima i sponzorima što su u ovo neizvjesno vrijeme odlučili sudjelovati na projektu.
Ovogodišnji pobjednik je Filip Dolčić dok su Ivan Vuković i Kristina Kolečić osvojili drugo i treće mjesto.
Nažalost nismo mogli održati svečanu završnicu kao što to običava i nemamo slike koje možemo podijeliti s vama. Nadamo se da će UTT 2021. biti održan u normalnim uvjetima i da će ovaj 2020. biti zapamćen kao zabavan i edukativan u netipičnoj godini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *