Bloomberg Aptitude Test 16. prosinca 2014.

unnamed

Zanima te karijera u financijama?

Bloomberg Institute dolazi na Ekonomski fakultet – Zagreb u PROSINCU 2014. pomoći ti da stupiš u kontakt s nekim od preko tisuću poslodavaca u financijskoj industriji! Bloomberg Institute u partnerstvu s Financijskim klubom i Ekonomskim fakultetom – Zagreb omogućava polaganje Bloomberg Aptitude Testa (BAT) svim zainteresiranim studentima BESPLATNO bez obzira na broj prethodnih polaganja.

Bloomberg Aptitude Test standardizirani je ispit znanja iz financija i ekonomije koji ima dvije glavne svrhe: dati ti uvid u tvoje jake i slabe točke s obzirom na karijeru u financijskom sektoru, a istovremeno istaknuti tvoje sposobnosti širokoj skupini poslodavaca. Poslije testiranja, Vaš će profil biti unesen u Bloomberg Institute Talent Search, sustav kojeg poslodavci koriste pri traženju najboljih kadrova za zapošljavanje u području financija. Više od 190,000 studenata polagalo je BAT na preko 3 500 sveučilišta diljem svijeta i svaki 5. student je kontaktiran od poslodavca za potencijalno zaposlenje.

Za polaganje ispita potrebna je kratka registracija. Odaberite termin ispod opcije ON CAMPUS. Na pitanje “How did you hear about BAT?” molimo te da navedeš “Financijski klub”.

– UTORAK – 16.12. 2014. @ 11:00 / 14:00 /17:00 (dv.41) http://goo.gl/ALt8SK

Saznaj više o BAT-u: http://about.bloomberginstitute.com


Primjer pitanja: http://about.bloomberginstitute.com/files/2013/04/BATSampleQuestions.pdf

BAT mogu polagati svi studenti i oni koji su nedavno diplomirali, koje zanima karijera u financijama. ZA BAT NISU POTREBNE NIKAKVE PRIPREME.

Za više informacija, molimo te kontaktiraj BAT Ambasadorice na Ekonomskom fakultetu-Zagreb:

Barbara Galić: barbara.galic@finance.hr
Ana Medić: ana.medic@finance.hr

Vidimo se na testiranju 😀