Financijski klub je studentska udruga čiji je primarni cilj financijska edukacija članova. U procesu ostvarivanja tog cilja Klub je organizirao razne konferencije, predavanja i radionice gdje su nam gosti bili renomirani stručnjaci s područja financija i ekonomije. Kroz takav model edukacije naša poduzeća partneri imali su priliku predstaviti svoje najnovije analize, ali i promovirati svoje druge aktivnosti. Naši članovi odrađivali su prakse i pripravništva u renomiranim poduzećima i institucijama što je također doprinijelo rastu kvalitete samog Kluba, a od toga su korist imali i sama poduzeća koja su dobila kvalitetan kadar. Ukoliko ste zainteresirani za suradnju s nama, molimo kontaktirajte nas na e-mail: info@finance.hr.

GLAVNI SPONZORI

    

            

SURADNICI

        

                           

 

Zašto Financijski klub?

  • Kvalitetan kadar
  • Klub broji 100-ak članova, a zajednička karakteristika im je – izvrsnost. Naši članovi su redovito među najboljim studentima u svojim generacijama.
  • Putem Facebooka, Instagrama, Twittera i LinkedIna Klub ima mogućnost promoviranja aktivnosti naših partnera studentskoj i poslovnoj publici.
  • Uz pomoć Financijskog kluba naši partneri mogu organizirati inicijalne selekcijske procese na Ekonomskom fakultetu uz minimalne napore.
  • Za naše partnere organiziramo predavanja na fakultetu, kroz koja oni mogu promovirati svoje aktivnosti i upoznati studente s novim mogućnostima!