Bloomberg Aptitude Test

bat1

Bloomberg Institute u partnerstvu sa Financijskim Klubom i Ekonomskim fakultetom – Zagreb omogućava polaganje Bloomberg Aptitude Testa (BAT) svim zainteresiranim studentima.

BAT je globalni, standardizirani ispit kojim se testiraju znanje iz područja financiija i profesionalne sposobnosti kandidata testiranja.
Otvoren je svim studentima, a posebno onima pred krajem studija koje zanima karijera u području financija. Ispit ne zahtijeva specifično predznanje i može se polagati neograničeni broj puta. Polaganje ispita je besplatno.

Bloomberg Aptitude Test je standardizirani ispit znanja iz financija koji ima dvije glavne svrhe: dati ti uvid u tvoje jake i slabe točke s obzirom na karijeru u financijskom sektoru, a istovremeno istaknuti tvoje sposobnosti širokoj skupini poslodavaca.

Testiranjem profil kandidata ulazi u Bloomberg Institute Talent Search: https://talentsearch.bloomberginstitute.com/, servis kojeg prilikom zapošljavanja koriste vodeći svjetski poslodavci, primarno prestižne financijske institucije kako bi pronašli kandidate koji će postati pripravnici u području financija.

BAT Ambasador na Ekonomskom fakultetu-Zagreb:
Ana Medić (ana.medic@finance.hr) i Magdalena Ećimović(magdalena.ecimovic@finance.hr) i

Odgovori