Trenutno u Klubu djeluje 80-ak članova različitih godina studija i različite financijske specijalizacije.

Upravo je specijalizacija članova ključna riječ. Naime, svaki član Financijskog kluba prema vlastitim željama bira područje financija kojemu se tijekom boravka u Klubu želi posvetiti. Svim članovima, prvenstveno mlađima, koji se ne mogu odlučiti, pomažemo i savjetujemo ih pri izboru teme. U okviru te specijalizacije svaki član istražuje vlastito područje, piše radove, organizira radionice ili predavanja. Na taj način svojim angažmanom članovi aktivno sudjeluju u radu Kluba pa možemo zaključiti da pasivnih članova zapravo i nema.

Broj članova nije ograničen pa našim članom može postati svaki student koji pokazuje dodatni interes za financijama, koji je spreman slijediti viziju Kluba i pridonijeti ostvarenju njegovih ciljeva.

Razlikuju se dvije vrste članova: radni i stariji članovi.

RADNO ČLANSTVO

Radni članovi su svi članovi koji aktivno sudjeluju u radu Financijskog kluba kroz funkcijske i(li) projektne radne skupine. Odlazak na razmjenu člana ne isključuje iz radnog članstva, ukoliko aktivno nastavi sudjelovati u radu Kluba nakon završetka razmjene. Članstvo podrazumijeva promoviranje Kluba kroz odgovorno ponašanje, rad i druge društvene aktivnosti u skladu s načelima etike i morala.

STARIJE ČLANSTVO Članstvo u Financijskom klubu ne prestaje završetkom studija, što dokazuje postojanje starijih članova. Naime, starije članstvo čine naši članovi koji su završili studij (ne nužno), ali i dalje rado surađuju s nama. Njihov doprinos Klubu je neprocjenjiv jer svojim iskustvom stečenim nakon studiranja unaprjeđuju sadašnje članove. Kroz druženje i zajednički rad članovima prenose svoja znanja i iskustva pa možemo zaključiti da upravo u njima žive vrijednosti Kluba.