Nove nagrade u portfelju Financijskog Kluba

Članovi Financijskog Kluba su 1. prosinca uz 97. godišnjicu Ekonomskog fakulteta Zagreb proslavili i 15 novih Dekanovih nagrada!

Svečanom proslavom u prepunoj kongresnoj dvorani, na dostojanstven način, obilježena je 97. godina postojanja našeg fakulteta. U uvodnom obraćanju dekan prof. dr. sc. Lajoš Žager osvrnuo se na dugogodišnju tradiciju, postignuća na području međunarodne suradnje, organizaciju i provođenje konferencija i projekata u koje su uključeni profesori i studenti Ekonomskog fakulteta te sportske i druge uspjehe studenata.

Povodom Dana fakulteta uručene su nagrade za znanstveni rad iz područja društveno-ekonomskih znanosti „Mijo Mirković“ te nagrade za znanstvene i stručne radove iz područja marketinga „Fedor Rocco“ te Dekanove nagrade za studentske uspjehe.

Među njima, članovi i alumniji Financijskog Kluba osvojili su nagrade u gotovo svim kategorijama.

Karlo Mileta za svoj završni rad na temu Makroekonomska realna konvergencija Republike Hrvatske Europskoj uniji

U kategoriji diplomskih radova, naši su članovi nagrađeni trima nagradama i to: Marko Božac za diplomski rad na temu Dijagnostička analiza poslovanja civilnog društva u Republici Hrvatskoj, Barbara Galić za rad na temu Usporedna analiza poreznih poticaja za istraživanje i razvoj u Republici Hrvatskoj i Europskoj Uniji te Lucija Šola za rad na temu Upravljački aspekt sektora brodogradnje kroz poslove osiguranja izvoza HBOR-a.

Financijski klub za projekt Sveučilišno natjecanje u trgovanju vrijednosnim papirima – University Trading Tournament dobiva Posebnu Dekanovu nagradu. 
Organizatori projekta bili su: Matej Findri, Laura Grlić, Tea Logožar, Aleksandra Lovrić, Filip Milinković, Leonarda Ostrički, Tanja Ožić-Bašić, Jelena Palić, Petra Vidović, Filip Vrlec i Ante Primorac.

Čestitke svim dobitnicima!

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript