Bloomberg Assessment Test

Bloomberg plakatFinancijski klub je u svibnju (11.5. – 12.5.) po drugi put partner Bloomberg Instituta u provedbi Bloomberg Assessment Test (BAT) pri Sveučilištu u Zagrebu. Riječ je globalnom, besplatnom i standardiziranom testiranju koje se provodi na sveučilištima diljem svijeta. Predmet testiranja su: matematika, investicijsko bankarstvo, financijska tržišta, globalna tržišta, verbalne vještine, ekonomika, analiza financijskih izvještaja, korporativno vrednovanje, investicijski menadžment, analitičko razmišljanje, situacijsko prosuđivanje, modeliranje. Testiranje je namijenjeno studentima i onima koji su nedavno završili fakultet. Testiranjem će se utvrditi opće znanje, analitičke vještine i talentiranost za područje financija pristupnika BAT-a.

Rezultati testiranja biti će dostupni na Bloomberg Institute Talent Search.

Riječ je o informacijskom servisu kojeg prilikom zapošljavanja koriste vodeći svjetski poslodavci, primarno prestižne financijske institucije kako bi pronašli kandidate koji će postati pripravnici u području financija. Poslodavci iz cijelog svijeta imat će pristup rezultatima testiranja studenata na anonimnoj bazi te će prema ostvarenim rezultatima biti u mogućnosti pronaći kandidata čija testirana znanja i vještine savršeno odgovaraju njihovim kadrovskim potrebama.

Studenti koji polože BAT imaju značajnu prednost pred ostalim studentima, jer im se otvara mogućnost da se predstave budućim poslodavcima kao kvalitetni kandidati, demonstrirajući sposobnost primjene znanja na problemskim zadacima sličnim onima iz stvarnog života financijskih stručnjaka. Time postaju mnogo privlačniji kandidati za zapošljavanje, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu, jer je BAT jamstvo poslodavcima da kandidat posjeduje odgovarajuća znanja i vještine iz područja financija.

Ovoj inicijativi priključilo se više od 250 sveučilišta te 150 studentskih asocijacija. Dosad je testirano preko 20.000 studenata. Financijski klub će kroz ovaj projekt povezati studente Sveučilišta u Zagrebu sa eminentnim financijskim institucijama u svijetu te promovirati Ekonomski fakultet

Termini testiranja su:

Termini testiranja

Bloomberg Institute je edukacijski ogranak Bloomberg LP medijske korporacije, koji kroz prepoznatljivu Bloombergovu tradiciju izvrsnosti, pruža najsofisticiranijim i najzahtjevnijim korisnicima informacije i alate potrebne za ostvarivanje uspješne financijske karijere.

Za više informacija o BAT-u posjetite:

https://www.bloomberginstitute.com/bat/start/students.html

http://www.facebook.com/events/220084118094042/

PRIJAVE NA:

https://www.bloomberginstitute.com/bat/login/signup.php

Za sva dodatna pitanja nas možete kontaktirati na: info@finance.hr

Odgovori