Intesa Sanpaolo Card University Award

Drage studentice i studenti,

zadovoljstvo nam je u ime Intesa Sanpaolo Card-a pozvati Vas na sudjelovanje u projektu Intesa Sanpaolo Card University Award. Riječ je o projektu case study-a, kojim ćete se povezati s kolegama studentima iz različitih interesa od ekonomije do tehnoloških  područja.

Smatraš da si komunikativan i ambiciozan, kreativan i produktivan na projektima, dobro koristiš engleski jezik, timski si igrač, te želiš upoznati kolege koji dijele slične interese kao i ti? Onda je ovo tvoja jedinstvena prilika koju ti pruža Intesa Saopaolo Card.

Naime riječ je o projektu kojeg organiziramo drugu godinu za redom, te smo nakon pozitivnih prošlogodišnjih reakcija odlučili ove godine proširili projekt na nekoliko sveučilišta, te više od 13 različitih fakulteta diljem Hrvatske. Više informacija o samom projektu, prijavama i informacijama kako je bilo prošle godine pogledajte na web stranici ili službenoj facebook stranici projekta.

Podijeli informaciju sa svojim kolegama i prijateljima s drugih fakulteta i pripremi se nezaboravno iskustvo rada u jednoj od najvećih europskih bankarskih grupacija.

Svoju prijavu ispunite i CV pošaljite na slijedeću stranicu:

http://www.intesasanpaolocard.com/online-application-form

Vaše prijave će biti detaljno razmotrene, te ćemo odabrati najbolje kandidate iz  cijele Hrvatske kako bi ti imao priliku raditi s najboljima!
Iščekujemo vas,

CSUA tim

 

Odgovori